Začlenenie vnútropodnikového controllingu v systéme riadenia podniku, jeho funkcie a úlohy – príklad z praxe - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Vnútropodnikový controlling. Začlenenie vnútropodnikového controllingu v podmienkach COOP Jednota Humenné, s. d. Úlohy a funkcie vnútropodnikového controllingu na prevádzkovo-technickom úseku. Úlohy a funkcie vnútropodnikového controllingu na ekonomickom úseku. Úlohy a funkcie vnútropodnikového controllingu na obchodnomarketingovom úseku.