Environmental Disclosure as a Tool for Public Sector Legitimacy: A Twitter Intelligence Approach - Bonsón, Enrique
Účelom tejto štúdie je zmerať rozsah environmentálnych správ na Twitteri podľa andalúzskych obcí (Španielsko) a identifikovať determinujúce faktory, ako je populácia, geolokácia, politické znamenia a udržateľné záväzky. Vzorka pozostávala z oficiálnych účtov na Twitteri 153 najväčších samospráv v Andalúzii.