Artificial Intelligence in the Transformation of Higher Education: Threats, Promises and Implementation Strategies - Bećirović, Senad, 1977-
Identifikácia a diskutovanie o potrebe transformácie, riadenej AI, jej výzvach, ako aj politikách a očakávaniach úspešnej integrácie AI do vyučovania a vzdelávania.