Vplyv vybraných faktorov na vývoj automobilového priemyslu na Slovensku - Kudlová, Zuzana, 1986-
Podčiarknutie dôležitosti komplexného prístupu, ktorý integruje riadenie pracovnej sily, dokonalosť služieb a stratégie, zamerané na zákazníka s cieľom podporiť udržateľný rast a konkurenčnú výhodu v rozvíjajúcom sa automobilovom sektore na Slovensku.