Hybridné hrozby v kontexte bombových útokov na školy: Multidisciplinárna analýza a návrhy pre Slovensko v globálnom kontexte - Vráb, František, 1975-
Rozbor súčasnej situácie bombových hrozieb na Slovensku, identifikácia vzorcov a taktík útočníkov a hodnotenie reakcie slovenských bezpečnostných zložiek. Skúmanie pôvodu, motivácie a potenciálnych dôsledkov týchto hrozieb. Poskytnutie uceleného prehľadu tejto rastúcej bezpečnostnej výzvy na Slovensku a navrhnutie opatrení na zlepšenie pripravenosti a reakcií na podobné incidenty v budúcnosti.