The Role of Government in Tackling Income Inequality: Evidence from Central and Eastern European Countries - Zimčík, Petr
Preskúmanie úlohy vládnych zásahov pri znižovaní príjmovej nerovnosti v postkomunistických ekonomikách Strednej a Východnej Európy.