Študijné sebapoňatie frekventantov doplnkového pedagogického štúdia a rozširujúceho štúdia na Univerzite Komenského - Gavora, Peter
Zisťovanie akademického sebapoňatia frekventantov, ktorí sa rozhodli pre štúdium doplnkového pedagogického štúdia, alebo si chceli rozšíriť svoju kvalifikáciu formou rozširujúceho štúdia na Univerzite Komenského v Bratislave.