Model of Information Dissemination in the Context of Reputation Formation of an Auditing Company: Official Sources or "Word of Mouth"? - Užík, Ján, 1969-
Povesť audítorských firiem je mimoriadne dôležitá pri zabezpečovaní dôvery vo finančné trhy. Tento článok skúma model šírenia informácií a jeho vplyv na vytváranie reputácie audítorských spoločností so zameraním na výber medzi oficiálnymi zdrojmi (formálne kanály, firemná komunikácia, regulačné zverejnenia atď.) a mechanizmami ústneho podania (neformálne kanály, klient odporúčania, firemné klebety atď.)