Zodpovednosť ako kľúčový princíp Spoločnosti 4.0 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Cieľom článku je zadefinovať a popísať komplexnú zodpovednosť Spoločnosti 4.0 v kontexte interdisciplinárneho chápania. Tento článok reaguje na absolútnu absenciu systematického preskúmania tejto problematiky v súčasnej vedeckej komunite a zdôrazňuje nevyhnutnosť jej implikácie v koncepčnej znalostnej ekonomike.