Účtovná závierka neziskových účtovných jednotiek za rok 2024 účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva - Uríková, Zuzana
Účtovná závierka je štruktúrovaná prezentácia finančnej situácie a finančnej výkonnosti účtovnej jednotky. Predstavuje súbor účtovných výkazov a cieľom účtovnej závierky je poskytnúť informácie o finančnej situácii, finančnej výkonnosti a peňažných tokoch účtovnej jednotky, ktoré sú pre široký okruh používateľov užitočné pri prijímaní ekonomických rozhodnutí.