Čerpanie dovolenky - Mičudová, Tatiana
Aké sú podmienky čerpania dovolenky? Rozhoduje o čerpaní dovolenky zamestnanec alebo zamestnávateľ? Ako rieši Zákonník práce splatnosť mzdy počas dovolenky? A čo s dovolenkou, ak počas jej čerpania zostane zamestnanec práceneschopný? Tento príspevok poskytuje odpovede nielen na uvedené otázky.