Zamestnanecké benefity z pohľadu zákona o dani z príjmov - Brnová, Miroslava
Rozdiely v daňovom posúdení povinných a nepovinných peňažných alebo nepeňažných plnení. Daňovo zvýhodnené zamestnanecké benefity – dobrovoľné lekárske preventívne prehliadky, rekreačné a iné zariadenia, doprava, ubytovanie a vzdelávanie. Daňové posúdenie ostatných zamestnaneckých benefitov.