Nevedia alebo sa nechcú učiť študenti vysokých škôl matematiku? - Pechočiak, Tomáš
Vyhodnocovanie matematických vedomostí a zručností študentov Fakulty ekonomiky a manažmentu a Technickej fakulty Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre v školskom roku 2023/2024.