Užívanie návykových látok u študentov vysokých škôl - Kleinová, Michaela
Téma drog nie je v spoločnosti neznáma, avšak stále je potrebná osveta. Je dôležité kontinuálne zvyšovať povedomie v spoločnosti a zároveň prispievať dátami k správnemu nastaveniu a tvorbe protidrogovej politiky. Významnou pomocou by bola najmä aktívna podpora študentom, či už formou pomoci kvalifikovaných poradcov priamo v školách alebo vytvorením bezpečných miest, kde sa študenti učia lepšie zvládať nástrahy vysokoškolského štúdia.