What Is the Social Policy of the Slovak Republic, So Is the State Fulfilling Its Role in the Eyes of Citizens - Guliš, Róbert
Problematika plnenia sociálnej úlohy štátu vo vzťahu k občianskej spoločnosti. Čiastkové časti sociálnej politiky štátu, príčiny a dôsledky pri ich vhodnom použití. Základná úloha štátu a poukázanie na to, aby štát poskytoval občanom sociálne istoty v takom rozsahu, aby ich občianska spoločnosť vnímala za dostatočné a tým prispieval k občianskej spokojnosti a súdržnosti.