Influencer, ako ho nepoznáme – daňové a účtovné súvislosti - Uríková, Zuzana
Povinnosti influencera, potreba založenia živnosti a vykonávanie tejto činnosti z pohľadu daňovo-účtovnej legislatívy. Činnosť influencera z pohľadu dane z príjmov, pokiaľ jeho príspevok je výsledkom jeho tvorivej duševnej činnosti a pokiaľ jeho príspevok nie je výsledkom jeho tvorivej duševnej činnosti. Spoločnosť spolupracujúca s influencerom ako platiteľ príjmu a barterový obchod. Reklama prostredníctvom influencerov a jej vplyv na spotrebiteľov v rámci Európskej únie.