Dodanie služieb z daňového a účtovného pohľadu III: služby v podvojnom účtovníctve - Cígerová, Nadežda
Služby v podvojnom účtovníctve a nákladové položky. Časové rozlíšenie služieb. Povinnosti pri vedení účtovníctva a uchovávaní účtovnej dokumentácie. Účtovanie dane z príjmov v podvojnom účtovníctve a oprava chýb minulých období vo väzbe na daňové priznanie.