Cultural and Tourism Diplomacy Endorsing Global Peace through Online Guided Literary Tours - Gliha, Mateja Kregar
Identifikovanie online literárnych prehliadok so sprievodcom, ako jeden z účinných udržateľných postupov informovania o dostupnom a inkluzívnom cestovnom ruchu a podpore kultúrnej a turistickej diplomacie s cieľom prispieť ku globálnemu mieru.