Determinants of Emergency Buffer for Households in Slovakia - Paracka, Miloslav, 1974-
Život prináša nepredvídateľné situácie a neočakávané udalosti, ako sú mimoriadne výdavky či náhla strata príjmu, ktoré môžu nastať kedykoľvek. Táto štúdia má za cieľ podporiť kvalitnejšie finančné rozhodovanie jednotlivcov, ktorí si uvedomujú význam finančnej rezervy ako kľúčovej súčasti efektívneho riadenia osobných financií. Zameriavame sa na identifikáciu faktorov ovplyvňujúcich tvorbu finančnej rezervy domácností na Slovensku.