SPNZ A ABMS spoločne podporia rozvoj biometánu na Slovensku - Jurkovič, Peter
Bratislava 12. septembra 2024 – Slovenský plynárenský a naftový zväz (SPNZ) a Asociácia Biometánu Slovenska (ABMS) podpísali Memorandum o vzájomnej spolupráci, ktorá by mala vyústiť do podpory rozvoja biometánu na Slovensku.