Digital Competences and the Use of Social Media by Polish Students – Comparative Analysis in 2018–2024 - Chomiak-Orsa, Iwona
Znázornenie vzťahu medzi používaním sociálnych médií a digitálnymi kompetenciami poľských študentov.