The Impact of Foreign Direct Investment on South African Economic Growth and Income Inequality - Lacušová, Sabina, 1999-
Skúmanie vplyvu priamych zahraničných investícií na ekonomický rast a príjmovú nerovnosť v Južnej Afrike s využitím teoretických rámcov a empirických dôkazov.