Retention of Young Employees: Tools and Methods to Build a Diverse and Inclusive Workplace - Procházková, Katarína, 1983-
Výsledky tejto štúdie naznačujú, že tak ako rastie podiel mladých zamestnancov v rámci organizácie, zvyšuje sa aj miera dobrovoľnej fluktuácie a absencie. Spoločnosti s mladými zamestnancami majú lepšie pozície v produktivite, inovatívnosti a ziskovosti. Organizácie s vysokým podielom mladých zamestnancov zahŕňajú inkluzívne akčné programy do svojich postupov náboru a rozvoja. Stratégie a postupy na udržanie mladých zamestnancov vo firmách.