The Decline of French Political and Security Influence in West and Central Africa - Ondriaš, Juraj, 1988-
Poskytnutie prehľadu o francúzskej dominancii v politike a bezpečnostnej sfére nad francúzskymi bývalými kolóniami v Západnej a Strednej Afrike so zameraním na jeho pokles v tomto desaťročí.