An Analysis of the Current State of the Economy of Uzbekistan - Schagerl, Christopher, 1984-
Skúmanie atraktivity Uzbekistanu pre zahraničných investorov. Krajina zažíva silný, pozitívny ekonomicky vývoj v posledných rokoch v oblastiach ako HDP, alebo korupcia, zlepšila svoju investičnú politiku a transparentné daňové stimuly pre zelené technológie by mohli podporiť ďalší rozvoj Uzbekistanu.