Analysis of Convergence in European Union Economics and European Monetary Union Economics - Szomolányi, Karol, 1976-
Skúmanie konvergencie členských krajín Európskej únie a Európskej menovej únie. Odpoveď, či rozdiely v ekonomickej aktivite medzi členskými štátmi klesajú a či je predpoklad, že jedného dňa budú štáty rovnako prosperujúce.