El futuro del aprendizaje de idiomas en la era de la inteligencia artificial - Sequeira Lopez, Allan Jose, 1986-
Umelá inteligencia umožnila vytváranie aplikácií, ktoré prispôsobujú vzdelávanie a ponúkajú okamžitú spätnú väzbu, čím zlepšujú interakciu so študentmi. Diskutuje sa aj o vznikajúcich technológiách, ako je virtuálna realita a chatboty, ktoré uľahčujú pohlcujúce učenie a jazykové precvičovanie v simulovaných prostrediach. Okrem toho sa diskutuje o etických výzvach a výhodách týchto nástrojov vo vzdelávaní, pričom sa poukazuje na to, ako AI dopĺňa tradičné vyučovanie.