Talent Management as a Part of Sustainable Human Resources Management - Janošková, Mária, 1965-
Kapitola je zameraná na prehľad názorov odborníkov na talent manažment v literatúre, na identifikáciu a hodnotenie budovania kariéry zamestnancov v priemyselnom podniku na Slovensku s návrhmi na aplikáciu modelu talent manažmentu.