Rodičovský príspevok od 1. 1. 2025 - Tichý, Miroslav
Rodičovský príspevok je štátna sociálna dávka, ktorou štát prispieva oprávnenej osobe na zabezpečenie riadnej starostlivosti o dieťa do troch rokov veku alebo do šesť rokov veku, ak má dieťa dlhodobo nepriaznivý zdravotný stav. Osoby, ktoré majú nárok na rodičovský príspevok. Výška rodičovského príspevku a jeho výplata.