Úrok z nadmerného odpočtu - Betáková, Jaroslava
Nadmerný odpočet a lehoty na vrátenie nadmerného odpočtu. Dôvody zavedenia úroku z nadmerného odpočtu. Nárok, výpočet a priznanie úroku z nadmerného odpočtu. Rozsudok Súdneho dvora EÚ vo veci C-151/23 ZSE Elektrárne, s. r. o., z 5. 10. 2023.