Limitation of Transformation of Mass Tourism to Sustainable Tourism in the Czech Republic - Švajdová, Lenka
Preskúmanie výzvy transformácie nadmerného cestovného ruchu na udržateľný cestovný ruch v Českej republike, pričom sa zameranie kladie na perspektívy podnikateľov v tomto sektore, ako aj na postoje českých zákazníkov k udržateľnému cestovnému ruchu.