Cross-cultural Dimension of Clusters in Creative Industry - Gajdová, Denisa, 1977-
Kreatívne odvetvia sú siete odborníkov v oblasti kultúry. Napriek podujatiam, konzultáciám a publikáciám spolupracujú so zákonodarcami, aby pomohli svojim národom, mestám a regiónom spĺňať výzvy kreatívneho priemyslu. Zameranie na určenie kreatívnych odvetví.