The Role of Segmentation for Consumer Behavior Analysis - Hrušovská, Dana, 1964-
Streamovacie platformy a kreatívny priemysel sú neoddeliteľne prepojené a ich súhra naďalej formuje budúcnosť médií. Pokroky v technológiách, personalizácii a dostupnosť globálneho obsahu vytvára nové príležitosti pre producentov a umelcov. Tieto zmeny ponúkajú fascinujúce možnosti a výzvy, ktoré si vyžadujú prispôsobenie sa rýchlo meniacemu trhu. Pochopenie preferencií v kreatívnom priemysle v oblasti streamovacích platforiem, čo respondenti sledujú, aký obsah a ako často platformy využívajú.