Advertising Industry Initiatives Driving Sustainability - Chomová, Katarína, 1983-
Skúmanie úlohy partnerstiev a spoločného úsilia v reklamnom sektore pri podpore udržateľných výsledkov, zdôrazňujúc dôležitosť spolupráce a autentickosti pri propagácii udržateľnosti. Preskúmanie, ako partnerstvá a spoločné úsilie v reklamnom sektore podporuje udržateľné výsledky, rieši výskumné otázky o aktivitách a výhodách týchto partnerstiev.