ESG ako pomoc pri udržateľnom podnikaní - Jurišová, Simona
Čo je to ESG (Environmental, Social and Governance) a oblasti, ktoré je potrebné pri ESG zohľadniť. Požiadavky na vykazovanie ESG v zmysle zákona o účtovníctve. ESG audit a konsolidované vykazovanie informácií. Smernica CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) a ESG vykazovanie. ESG rating.