The Impact of Artificial Intelligence and Digital Transformation on Work-Life Balance in the Creative and Cultural Industries - Mišíková, Natália, 1999-
Problematika plného využitia umelej inteligencie v pracovnom prostredí kultúrneho a kreatívneho priemyslu a rovnováhy medzi pracovným a súkromným životom. Poskytnutie prehľadu súčasných poznatkov a identifikovanie príležitostí na využitie AI, ako nástroja pre WLB v kreatívnej a kultúrnej oblasti priemyslu, pričom sa dôraz kladie na potrebu vyvážiť technologický pokrok s ochranou blahobytu zamestnancov.