Príjmy z reklám určených na charitatívne účely od 1. 1. 2024 - Jurišová, Simona
Článok vysvetľuje, kto môže byť poberateľom príjmov z charitatívnej reklamy, na čo sa takýto príjem môže použiť, ďalej opisuje podmienky pre oslobodenie príjmov z charitatívnej reklamy a kedy pôjde u objednávateľa o daňový výdavok (náklad). Vymedzenie pojmu reklama podľa zákona. Úprava základu dane. Nesplnenie podmienky použitia príjmov oslobodených od dane na stanovený účel alebo v stanovenej lehote.