Osobitná úprava pre malý podnik - Betáková, Jaroslava
Harmonizácia pravidiel pre malý podnik a pravidlá Európskej únie pre oslobodenie od DPH. Osobitná úprava oslobodenia od DPH pre malý podnik podľa slovenského zákona o DPH. Osobitná úprava pre malý podnik zahraničnej a tuzemskej osoby. Ukončenie uplatňovania osobitnej úpravy.