Prehľad novej legislatívy na rok 2025 – čo sa mení v daniach a účtovníctve podľa ostatných noviel? - Pastierik, Vladimír
Novela zákona o dani z príjmov a zákona o účtovníctve – kryptoaktíva. Daň zo sladených nealkoholických nápojov. Daň z finančných transakcií. Novela zákona o dani z príjmov a zákona o DPH – konsolidácia verejných financií. Zoznam tovarov a služieb so zníženou sadzbou dane.