Novela zákona o dani z príjmov – konsolidačná novela - Vidová, Michaela
Opatrenia na podporu elektromobility. Zmeny v oblasti sadzby dane pre právnické a fyzické osoby. Úprava podmienok pre uplatnenie daňového bonusu na vyživované dieťa. Zavedenie asignácie dane pre rodičov. Zavedenie výnimky pre registrované sociálne podniky na platenie minimálnej dane. Oslobodenie odmien športových reprezentantov so sluchovým postihnutím za dosiahnutý výsledok na deaflympiáde. Predĺženie investičného obdobia pri odpočte výdavkov na investície zo súčasných 4 rokov na 6 rokov.