Transformations of Business Companies according to the New Act on Transformations - Lovciová, Kornélia, 1983-
Poskytnutie informácií o národných transformáciách a podrobnejšieho prehľadu jednotlivých národných transformácií podľa zákona č. 309/2023 Z.z. o premenách obchodných spoločností a družstiev a o zmene a doplnení niektorých zákonov.