An Overview of EU Regulation on ESG Reporting - Stanley, Renáta, 1981-
V rámci EÚ prebieha regulácia prostredníctvom množstva smerníc a štandardov ohľadom udržateľnosti klímy. Poskytnutie prehľadu európskej regulácie v oblasti hlásenia ESG.