Vplyv nástrojov digitálneho marketingu na budovanie značky - Žiak, Filip, 1999-
V súčasnej digitálnej ére má marketingová komunikácia zásadný význam pre úspech firiem a budovanie ich značky, pretože umožňuje rýchle šírenie informácií. Digitálne technológie transformujú tradičné marketingové nástroje na online platformy, čím firmám uľahčujú dosahovanie ich cieľov. Digitálne a sociálne médiá priniesli nové možnosti na oslovenie zákazníkov, zber a analýzu údajov. Vstup na zahraničné trhy je vďaka internetu, ktorý je dostupný po celom svete, jednoduchší než kedykoľvek predtým. Spojenie s globálnym spotrebiteľským trhom je teraz omnoho prístupnejšie. Marketing sa posunul od hromadného prístupu k personalizovaným stratégiám, ktoré vyžadujú lepšie porozumenie potrieb zákazníkov a poskytovanie na mieru šitých informácií.