Vplyv inovácií v category managemente na spotrebiteľské správanie - Popovičová, Dominika, 1997-
Category management ako strategický prístup k riadeniu produktových kategórií v maloobchode zohráva kľúčovú úlohu pri optimalizácii ponuky a zvyšovaní spokojnosti zákazníkov. V posledných rokoch toto odvetvie prechádza významnými zmenami vďaka technologickým inováciám a zvýšenej dostupnosti dát. Tieto inovácie, zahŕňajúce inteligentné regály, personalizované mobilné aplikácie a pokročilé analýzy, ktoré predajni pomáhajú správne usporiadať svoje produkty.