Enhancing Sustainable Industrial Growth through Research and Development: A Comparative Study of Innovation in V4 - Barteková, Mária, 1992-
Skúmanie vzťahu medzi hrubou pridanou hodnotou pri environmentálnych tovaroch a sektore služieb, vzťahu medzi výdavkami na výskum a vývoj, personálom výskumu a vývoja a patentovými prihláškami na Slovensku, v Čechách, Poľsku a Maďarsku.