Inclusive Behavior and Its Impact on Creative Industry Enterprises - Drugda, Kristián, 1998-
Skúmanie významu inkluzívnych praktík v rámci kreatívneho priemyslu a ich ekonomických dôsledkov, najmä vo vzťahu k zamestnanosti a exportnej hodnote v rámci Európskej únie.