New Trends in Marketing Communication in Business Practice - Murin, Viliam, 1994-
Nové trendy v marketingovej komunikácii predstavujú pre podniky jedinečnú príležitosť a zároveň výzvu zaujať zákazníkov a prispôsobiť sa dynamicky sa meniacemu trhu. Kľúčom k úspechu je flexibilita a schopnosť rýchlo integrovať nové technológie a prístupy do praxe. Pre firmy je dôležité neustále sledovať aktuálne trendy a začleňovať ich do svojich stratégií, nielen efektívnejšie komunikovať so svojimi zákazníkmi, ale aj budovať si konkurenčnú výhodu v digitálnom veku.