Analysis of Selected Circular Economy Projects in Slovakia - Kufelová, Iveta, 1970-
Charakteristika a možnosti využitia projektov zameraných na podporu obehovej ekonomiky na Slovensku. Tieto projekty sú prepojené s recyklačnými projektmi s dôrazom na zabezpečenie stabilného ekonomického rastu a zdravého životného prostredia. Podstatou je efektívne zhodnocovanie prírodných zdrojov, surovín a materiálov s cieľom minimalizácie odpadu. Na Slovensku sa projektmi obehového hospodárstva zaoberá INCIEN a sú určené obciam, firmám a širokej verejnosti.