Advancing Sustainability With AI: An Analysis of V4 Countries - Lešková, Radka, 1996-
Skúmanie úlohy umelej inteligencie (AI) pri presadzovaní udržateľnosti v rámci krajín V4 - Slovenska, Česka, Poľska a Maďarska.