The Importance of the Procurement Risk Management for the Sustainability of Engineering Enterprise - Pajonk, Peter, 1987-
Efektívne riadenie materiálových zdrojov nevyhnutných pre priemyselnú výrobu vedie k udržateľnosti priemyselného podniku. Riziká spojené s nákupom materiálu môžu vážne ohroziť celý výrobný proces tovaru. Udržateľné obstarávanie je jedným z predpokladov ekonomickej udržateľnosti každého strojárskeho podniku. Cieľom príspevku je poukázať na dôležitosť riadenie rizík obstarávania v procese obstarávania a ukázať najviac vnímané riziká v období neistoty.